Împreună putem construi o lume mai bună
16274
post-template-default,single,single-post,postid-16274,single-format-standard,bridge-core-2.8.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-27.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Împreună putem construi o lume mai bună

Împreună putem construi o lume mai bună

Împreună putem construi o lume mai bună și fiecare dintre noi își aduce aportul la construcția acesteia.
Sub acest slogan copiii înscriși în cadrul proiectului ACUM pentru incluziunea socială în Sânpetru de Câmpie coordonați din partea Fundației Buckner- Târgu Mureș, partener în proiect, de către Belean Robert Gelu și-au propus să ofere o lecție de unitate în diversitate.

Astfel, potrivit activităților prevăzute în cadrul proiectului, la mijlocul lunii mai, elevii din proiect au fost puși în fața unui proiect cu finalități pline de învățăminte. Ideea de bază a fost aceea de a creea noi forme din peleți, părțile componente fiind pregătite de către profesorii coordonatori. Fiecare copil a fost pus în situația de a construi noi elemente de mobilier extern (mese, băncuțe), apoi să le de-a culoare în funcție de personalitatea fiecăruia.
Prin această activitate elevii au fost puși în fața situației de a lucra în echipă, iar fiecare dintre elevi aducându-și aportul la finalizarea mobilierului.

La final, au împărtășit din experiențele avute, fiecare dintre copii având propria părere despre cum a depus proiectul și mai important aceștia au afirmat că au descoperit că unii dintre colegii lor au talente și priceperi de care nu știau, iar munca în echipă le-a dat șansa să le descopere.