Confidentialitate
15811
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15811,bridge-core-2.8.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-27.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Confidentialitate

Stimati vizitatori ai siteului www.incluziunesanpetrums.ro,

Pentru Unitatea Administrativ Teritoriala – Comuna Sanpetru de Campie cu sediul pe str. Principala, nr 332, Cod poștal 547555, protectia datelor dumneavoastra personale este foarte importanta.

Datele sunt colectate in scopul asigurarii celor mai bune oferte pentru dumneavoastra si pentru a va oferi cea mai buna experienta in relatia cu Unitatea Administrativ Teritoriala – Comuna Sanpetru de Campie .

De aceea, datele dumneavoastra este necesar sa fie actualizate in permanenta. Aveti posibilitatea sa interveniti oricand in ce priveste acuratetea si utilizarea datelor. Va rugam sa ne contactati cu incredere pentru a le rectifica sau sterge.

Datele sunt colectate doar pe baza consimtamantului dumneavoastra in relatia cu Unitatea Administrativ Teritoriala – Comuna Sanpetru de Campie si conform cerintelor legale. Prelucrarea lor se face in conditii de legalitate, echitate si transparenta, cu asigurarea securitatii adecvate a datelor, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale.

Personalul Unitatea Administrativ Teritoriala – Comuna Sanpetru de Campie respecta cu strictete cerintele legale in privinta protectiei datelor si are grija ca toate operatiunile de prelucrare sa fie realizate numai in interesul dumneavoastra.

Contactati-ne cu incredere pentru orice intrebari cu privire la protectia datelor la modul in care ele sunt utilizate pentru a va oferi o experienta excelenta in relatia cu  Unitatea Administrativ Teritoriala – Comuna Sanpetru de Campie .