Copyright & Disclaimer
15841
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15841,bridge-core-2.8.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-27.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Copyright & Disclaimer

Cadrul si conditiile de utilizare
Acest site a fost dezvoltat de NN pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate în cadrul sau, dvs. confirmati ca ati citit, înteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

Proprietatea site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
întregul continut al site-ului NN este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.
Acest site este detinut si întretinut de catre NN. În lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzând aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate în acest site apartin NN.
NN isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi în limitele permise de lege. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo imagine, marca comerciala, marca de servicii, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vreo persoana. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana fara acordul scris prealabil din partea NN. Descarcarea sau copierea prin alte metode a materialelor de pe site nu transfera catre persoana în cauza licenta programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe site. Orice date transmise catre acest site devin proprietatea NN, pot fi utilizate de catre NN în orice scop daca acesta se încadreaza în limitele legii si pot fi dezvaluite de catre NN la discretie, inclusiv catre orice tip de autoritati. Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica în cazul dumneavoastra.

Nu constituie oferte
Nici una dintre informatiile prezentate în cadrul acestui site nu ar trebui interpretata ca o invitatie, oferta sau recomandare de a achizitiona sau de a dispune de orice produs, sau de a va angaja în orice alta tranzactie, sau consiliere în domeniul investitiilor, în domeniul juridic sau în oricare alt domeniu. Informatia care se regaseste pe acest site este prezentata numai în scop informativ.
Deoarece informatia prezentata pe acest site este foarte generala, este posibil sa nu fie relevanta în cazuri individuale concrete. Înainte de a lua orice decizie referitoare la produsele prezentate sau planificare financiara, este important sa contactati un consultant care va poate ajuta sa alegeti cea mai potrivita optiune pentru dvs.

Nici o responsabilitate
în nici o împrejurare, NN nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde – de catre dvs. sau alta persoana – sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.
Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, nici NN nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site.
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar NN nu îsi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 

Aspecte juridice
Orice plângere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia româna în vigoare.
Cadrul si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricând fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului în mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.
NN se angajeaza sa trateze detaliile personale obtinute în concordanta cu legislatia româna în vigoare

Link-uri catre alte site-uri
NN nu a revizuit site-urile catre care exista link-uri din acest site, si nu este responsabil pentru continutul paginilor care nu se afla pe site sau pentru alte site-uri care au legaturi catre / dinspre acest site.
NN nu îsi asuma nici o responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de aceste site-uri, privind continutul sau acuratetea lor.

Lipsa de garantie
Nu se ofera garantii cu privire la materialele oferite pe acest site. NN nu accepta responsabilitatea si nu garanteaza ca functiile de pe acest site nu vor fi întrerupte sau nu vor avea erori, sau ca erorile vor fi corectate. NN si angajatii sai nu accepta nici un fel de responsabilitate pentru pierderi directe sau indirecte rezultate în urma utilizarii acestui site si al continutului acestuia, incluzând aici defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest site.

Privacy Policy
Va multumim pentru ca vizitati acest site al companiei NN. Pastrarea confidentialitatii datelor personale ale clientilor nostri este foarte importanta pentru NN, constituind si o dovada de apreciere a încrederii pe care ne-ati acordat-o devenind clientii nostri. Pentru a putea veni în întâmpinarea nevoilor dvs. cu produse si servicii specifice si inovatoare, trebuie sa înregistram, pastram si sa utilizam anumite informatii personale despre clientii nostri. Dar intentia noastra este sa tratam informatiile personale pe care ni le furnizati cu maxima grija si respect, în concordanta cu principiile prezentate mai jos.

Înregistrarea si utilizarea datelor personale
Când vizitati si navigati pe site-ul nostru, sau când comunicati cu noi prin acest mijloc, NN înregistreaza numai informatiile pe care dvs. ni le oferiti în mod voluntar.
Toate informatiile sau materialele trimise companiei NN prin acest site pot fi utilizate de catre aceasta în conditiile prezentate mai jos. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, dvs. oferiti companiei noastre acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca NN poate utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului nostru. NN nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia în vigoare nu prevede alte specificari în acest sens.
Aceste date pot sta la baza studiilor despre clienti realizate de compania noastra, sau a studiilor privind comportamentul general al clientilor referitor la Internet (numarul de vizite, timp mediu petrecut, pagini vizitate, precum si alte statistici generale referitoare la vizitatorii site-ului nostru; utilizate pentru monitorizarea performantei site-ului si pentru sporirea accesibilitatii site-ului) si pot fi oferite unor terte parti; oricum, în aceasta situatie, nu sunt transmise si datele personale de identificare.
Prin “date personale” se denumesc datele unice individuale, referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal sau numar de telefon. Periodic, este posibil sa va solicitam prin site-ul nostru informatii personale pentru a va putea trimite materialele solicitate, a va raspunde la întrebari sau pentru a va putea oferi un produs sau serviciu.

Divulgarea informatiilor personale ale clientilor
Cu exceptia situatiilor prezentate mai jos, nu vom dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la clientii nostri. Pe baza consimtamântului dvs. expres si neechivoc, oferit astfel si numai în limitele legislatiei în vigoare, în scopul de a raspunde solicitarilor dvs. prin oferirea de noi servicii care pot prezenta interes pentru dvs., este posibil sa oferim astfel de informatii catre:

Furnizori de servicii din urmatoarele domenii: marketing, servicii administrative si de procesare a tranzactiilor; reasiguratori; alti furnizori de servicii; toti fiind de acord cu pastrarea confidentialitatii informatiilor;
Organizatii sau companii care coordoneaza studii specifice si care sunt de acord sa pastreze confidentialitatea informatiilor primite;
Agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, daca legislatia stipuleaza acest lucru;
Alte organisme, în scopul protejarii intereselor noastre legale;
Alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre;
Agenti care au relatii profesionale cu clientii respectivi;
Companiile din cadrul Grupului NN.

E-mail
Orice comentarii sau întrebari referitoare la compania noastra sunt binevenite. Vom comunica comentariile si întrebarile dvs. colegilor din Departamentul pentru Clienti, precum si colegilor care pot raspunde cel mai bine întrebarilor si preocuparilor dvs.
Informatiile transmise prin e-mail pot fi accesate si vizualizate pe durata transmiterii lor, fara permisiune prealabila, de catre utilizatori de Internet. Alte modalitati prin care ne puteti contacta sunt: prin telefon, posta sau prin consultantul dvs.

Securitatea informatiilor
Pentru protejarea informatiilor personale despre dvs., NN solicita utilizarea tehnologiilor de encriptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site. Chiar daca oferim aceste tehnologii si utilizam si alte masuri de precautie pentru a proteja informatiile confidentiale si a oferi securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatia transmisa prin Internet este securizata, sau ca aceste transmisii nu vor fi întârziate, întrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori. Referitor la utilizarea acestui site, veti stabili sau primi de la NN coduri de identificare, parole si alte coduri de securitate “coduri de client” de care veti avea nevoie pentru a accesa si utiliza anumite facilitati ale acestui site. Dvs. sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii codului dvs. de client. Va asumati responsabilitatea deplina pentru toate activitatile care presupun utilizarea codului dvs. de client, având în vedere ca NN nu are obligatia de a pune la îndoiala autoritatea sau proprietatea oricareia dintre instructiunile trimise prin intermediul codului personal al clientului. Sunteti de acord ca NN nu este responsabila pentru pierderile care pot rezulta din probleme de securitate determinate de faptul ca dvs. nu ati pastrat confidentialitatea codului dvs. de client.
Sunteti de asemenea de acord sa anuntati în cel mai scurt timp compania NN în urmatoarele situatii:

Pierderea sau furtul codului de client;
Accesul neautorizat al altor persoane la codul dvs. de client.

Sunteti de acord ca utilizatorii acestui site, precum si utilizatorii, proprietarii sau managerii altor site-uri nu pot:

Sa înregistreze sau sa stocheze date personale despre alti utilizatori ai acestui site;
Sa încarce, sa transmita prin e-mail sau prin alte mijloace orice material care contine virusi sau alte coduri, fisiere sau programe care pot întrerupe, limita sau interfera cu functionalitatea oricarui software, hardware, baza de date sau fisier, sau orice echipament de comunicare care este detinut, închiriat sau utilizat de catre NN.